Anmälan, pris och betalning

Klocka - Dansresa - Salsaresa till Kuba

1. Anmälan

Din intresseanmälan gör du via kontaktformuläret då resan är begränsad till maximalt 20 deltagare. 

En “först-till-kvarn”-policy och väntelista med turordning tillämpas. När resan är fulltecknad stängs anmälningslistan och man kan ej komma med som eftersläntrare eftersom de tillgängliga platserna då är fyllda.

OK - Dansresa - Salsaresa till Kuba

2. Bokningsavgift

Bokningsavgiften om 1.890 kronor betalar du därefter i god tid innan avresan för att bekräfta din plats.

Med bokningsavgiften garanteras din reservation i vårt arrangemang på Kuba.

Bad - Dansresa - Salsaresa till Kuba

3. Slutbetalning

Slutbetalning med 1.550 euros görs på plats i Havanna och i samband med välkomstmötet och när du träffar oss.

Du behöver alltså inte ligga ute med pengar i förskott innan avresan. Slutbetalningen sker först när du är på plats i Havanna tillsammans med oss i reseledningen. Ingen förskottsbetalning behövs för arrangemanget på Kuba.

Total kostnad: 19.900 kronor*

1.890 kronor + 1.550 euro* per person.
(Baserat på växelkurs: 11,62 SEK/EUR).

Allt detta ingår i priset för arrangemanget på Kuba:

I arrangemanget ingår ej:

Flygresor

Din flygresa ToR Kuba skaffar du alltså själv. Detta då vissa deltagare önskar förlänga sin vistelse på Kuba, andra har Frequent Flyer-mil de önskar använda och ytterligare andra har specifika önskemål om ett visst flygbolag.

En bra plats att börja leta sin flygresa på är på olika prisjämförelsesajter. Har du redan bestämt dig att följa med, så skaffa din flygresa så snart du kan då det i juli är högsäsong och flygen snabbt blir fullbokade (och priserna ökar snabbt).

 

Ankomst och avresa

Vi ber att du anländer till Havanna senast kl. 12.00 den 1 april 2024.

Salsaresan avslutas sedan i Havanna kl. 12.00 den 14 april 2024.

Kontrollera aktuellt pris för flyg till Kuba

Flygplats i Havanna: José Martí International.

Boka i rätt tid

Flygbiljetten blir alltid dyrare ju närmare avresedatumet man bokar. Bäst är att boka i god tid, runt 5-7 månader innan avresa. Ibland dyker det också upp rabatter och kampanjer.

Ha gott om tid

Ibland blir flighter inställda eller försenade så se till att anlända till Havanna i god tid innan arrangemanget startar. Detta gäller även för din hemresa, alltså att ha lite reservtid.

Inrikesflighten

Dessutom kommer vi att flyga inrikesflyg (1,5 timmar) tur-och-retur mellan Havanna – Santiago de Cuba. Biljetten kostar omkring 440 USD per person (inkl. 20 kg bagage + 10 kg handbagage) och denna kostnad tillkommer (exakt pris beror bl.a. på växelkurs samt aktuellt bokningsläge hos flygbolaget). 

Detaljerad information hur du bokar denna inrikesresa får du så fort du anmält dig salsaresan. 

Det finns också ett alternativ med långfärdsbuss (18 timmar enkel resa) som för närvarande kostar 190 USD tur och retur.

Turistvisum

Turistvisum till Kuba kostar 198:- kronor och ordnas lätt av dig själv. Enklast med ett personligt besök på Kubas konsulat i Stockholm (Stocksund). 

Visumet går också att beställa via post. Att ordna turistvisum är enkelt. Vi hjälper dig med hur du ordnar det på bästa sätt.

Inför avresan

Sociala medier - Dansresa - Salsaresa till Kuba

Hela gruppen håller kontinuerligt kontakt under tiden fram till avresa genom resans facebookgrupp. Där finns mer detaljer om program, resor, danskurs, lärare, boende, Kuba, resetips mm för att du skall få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Det går också att ringa, chatta eller maila om det är något du undrar över.

Kammarkollegiet - Dansresa - Salsaresa till Kuba

Du är försäkrad!

Med oss har du som resenär en extra säkerhet. Vi har tillsammans med statliga Kammarkollegiet tagit ut en särskild resegaranti för salsaresan. 

Detta innebär att du som resenär har ett ekonomiskt skydd om din resa blir inställd eller avbruten på grund av att din reseaktör blivit insolvent.

Här hittar du oss i Kammarkollegiets register över auktoriserade researrangörer.

Redo för
sol, strand och salsa?

Redo för sol, strand och salsa?

Gör en intresseanmälan redan nu
(ej bindande) så riskerar du inte
att hamna på reservlistan.

Gör en intresseanmälan redan nu (ej bindande)
så riskerar du inte att hamna på reservlistan.